Usluge

Radionica za uramljivanje slika galerije Ram Art se bavi pre svega kreativnim uramljivanjem umetničkih slika svih tehnika i vrsta (ulja na platnu, grafika, akvarela, monotipija, fotografija, reprodukcija...).

Radionca Ram Art je najveća u ovom delu Srbije i poseduje veliko iskustvo i znanje (34godine rada), tako da pored samog uramljivanja možete dobiti savet i predlog za uramljivanje same slike.

Radionica poseduje veliki izbor lajsni za ramove (preko 200modela), veliki izbor kartonskih paspartua, kartone i pene za kaširanje, specijalna stakla za slike- normalna i antirefleksna, slikarska platna i ostale materjale potrebne za najkvalitetnije moguće pružanje usluga vezano za ovu delatnost.

Ceo proces rada se odvija na najsevremeniji način i najsavremenijim mašinama koje omogućavaju vrhunski kvalitet izrade. Mi smo stalni učesnici evropskih sajmova za uramljivanje, što nam veoma mnogo znači u praćenju svetskih trendova i noviteta vezanih za ovu delatnost.

Naše preporuke su te što su kod nas slike opremali veoma cenjeni ali i zahtevni slikari, čije slike su tako opremljene izlagane u najprestižnijim galerijama širom Jugoslavije, Srbije ali i sveta! Pored slikara mnoge institucije, banke,hoteli, ali i privatne kuće i stanovi su opremljeni našim ramovima! Takođe i mnogobrojne slikarske kolonije su kod nas opremali svoje radove (Sićevačka kolonija, Klasik kolonija, Nitex, Kc Niš, Niš Art Fondacija, KC Gadzin Han.....).

Posebni segment rada je restauracija starih ramova i slika, kojima vrlo stručno vraćamo staru lepotu i sjaj!

Pozivamo vas da nas slobodno kontaktirate i postavite pitanja ukoliko imate bilo kakve potrebe ili nedoumice oko opremanja slika!

© Copyright 2014. Design by Joombooz